Wij kunnen rustig stellen dat  ‘Smakelijk’ een groot succes is.  Voor ons als organisatoren een duwtje in de rug om alweer een 5e ‘Smakelijk’ te organiseren. Samen eten in een gemoedelijke setting om op een leuke en makkelijke manier het gezellig te hebben met oude bekenden en/of nog onbekende buurtgenoten.

Donderdag 31 oktober willen wij onze 5e smakelijk organiseren met als thema

“Eenpans gerechten”

Voor slecht 5,- euro per persoon (exclusief drank) kunt u gaan genieten van een heerlijke maaltijd. De drankjes zijn met de Multistee munten verkrijgbaar. U bent van harte welkom vanaf 17.30 uur. De maaltijd zal aanvangen om 18.00 uur.

U kunt zich opgeven voor maandag 28 oktober  a.s

Koken voor zoveel inwoners is leuk maar ook een hele klus. Dus, als u gek bent van koken, bedienen of afwassen en wilt u ons assisteren dan kunt u zich opgeven bij onderstaande personen.

Greet Timmer: 06 22471566 of Theo Panjer 06 52674193 of via info@multistee.nl.

In het vervolg worden geen huis aan huis flyers meer verspreidt die u krijgt. Het is de bedoeling dat we op 31 oktober een lijst neerleggen waarop u  uw e-mail adres kunt noteren. We willen de komende ‘smakelijk-avonden’ per mail en via de site van de Multistee aankondigen. We gaan meestal uit van de laatste donderdag van de maand. De volgende ‘Smakelijk’ is dan donderdag 28 november.

 Tot de 31e oktober!