Zaalhuur

 

De Multistee beschikt over twee zalen; de grote (sport) zaal en de kleine zaal.

Kleine zaal

In de kleine zaal kunnen zittende aan tafels maximaal 40 personen terecht. Zonder tafels of met statafels kunnen er tot 100 mensen terecht. Deze zaal met bar is geschikt voor het houden van festiviteiten, jubilea, vergaderingen, biljart, zang, filmavonden, diners etc. De zaal kan naar wens worden veranderd van indeling. Gebruik van de kleine (en ook de grote) is gericht op Goudriaan. Voor ‘besloten’ gebruik is verhuur alleen mogelijk aan inwoners van het dorp.

De zaalhuur voor de kleine zaal bedraagt € 15,00 per dagdeel. De consumpties die u gebruikt worden door de Multistee verzorgd. Hiervoor betaalt u een schappelijke prijs die u kunt opvragen bij uw aanvraag. Hierbij kunnen we rekening houden met uw persoonlijke wensen.

Grote zaal

De sportzaal beschikt over één speelveld. Er is een heren- en dameskleedkamer elk voorzien van een afzonderlijke douchegelegenheid. Naast de functie als sportzaal kan deze grotere zaal ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Grotere feesten, toneelstukken, kerstmarkten, tentoonstellingen, speeldagen etc. kunnen in deze ruimte plaatsvinden. Kom ook gerust voor een kinderfeest of voor volleybal/zaalvoetbal naar deze zaal!

De zaalhuur voor de grote zaal is gemeentelijk vastgesteld op een tarief van € 39,31 per uur (m.i.v. 1 juli 2024). De consumpties die u gebruikt worden door de Multistee verzorgd. Hiervoor betaalt u een schappelijke prijs die u kunt opvragen bij uw aanvraag. Hierbij kunnen we rekening houden met uw persoonlijke wensen.

Aanvraag

U kunt direct contact opnemen met de agenda-beheerder Nathalie Rison. Dit doet u met het telefoonnummer 06 10114468 (Nathalie)