Vanaf het moment dat we begonnen aan het project Multistee, hebben we altijd de wens gehad om iets te organiseren wat met eten te maken heeft. Samen eten verbindt. Samen eten is een gemakkelijke en leuke manier om oude bekende en nieuwe mensen te ontmoeten. Want smakelijk en gezond eten is dubbel genieten als dat in goed gezelschap plaats vindt. Daarom hebben wij het plan om iedere maand in de Multistee deze gezamenlijke maaltijd te organiseren. We hebben voor deze activiteit ook een heel toepasselijke naam bedacht, namelijk `Smakelijk`.

U kunt voor slechts € 5.00 p.p. smakelijk genieten van een vers gekookte maaltijd in een gezellige omgeving. De drankjes die u eventueel wilt nuttigen zijn uiteraard voor eigen rekening. Heeft u geen zin om voor u zelf, of voor uw gezin te koken, of wilt u gewoon met anderen gezellig aan tafel zitten; dan bent u van harte welkom!

Donderdag 14 februari gaan we van start gaan met een lekkere Hollandse stamppot maaltijd. We zijn open vanaf 17.30 uur tot ongeveer 19.30 uur. We willen gezamenlijk aan de maaltijd beginnen rond 18.00 uur. Om goed te kunnen inkopen is het voor ons wel makkelijk om te weten hoeveel mensen er ongeveer komen. We willen daarom vragen om op tijd aan te melden (minimaal vier dagen van te voren).

Indien u niet heeft aangemeld, maar u wilt toch graag mee eten, dan kunt u gerust proberen of er nog eten over is, alleen kunnen we dit dan niet garanderen.

Dat opgeven kan per mail info@multistee.nl, bij Greet Timmer telefonisch of via de app: 06-22471566, of bij Theo Panjer 06 52674193